Gresso iPhone 4 Time Machine maakt van je iPhone een horloge met zes klokjes

Gresso gaat de iPhone 4 Time Machine op de markt brengen, een achterkant voor de iPhone, voorzien van 6 mechanische klokjes.

gresso time machineGresso is een merk dat telefoons graag voorzien van exorbitant dure frutsels. Zo maakten ze eerder een iPhone-hoesje van 200 jaar oud Afrikaans hout, versierd met 18-karaat goud. De Gresso Time Machine die ze nu ontwikkeld hebben, is weer iets compleet nieuws. Het zorgt ervoor dat je zes klokjes op de achterkant van je iPhone kunt aflezen. Het achterpaneel van de iPhone moet er wel voor worden vervangen, maar dat is een kleine moeite. Het verbazingwekkende daarbij, is dat de iPhone er slechts 1 mm dikker van wordt.


Dat lijkt vrijwel onmogelijk, omdat het bij deze Time Machine om mechanische klokjes gaat, die wel degelijk ruimte zouden moeten innemen. De klokjes zijn gemaakt door Zwitserse horlogemakers en tonen de actuele tijd in 6 belangrijke zakencentra: New York, Londen, Parijs, Moskou, Hongkong en Tokyo. De klokjes worden beschermd door een laagje mineraalglas en krijgen een coating van diamant.

Gezien het feit dat elk klokje “honderden manuren” heeft gekost, valt de prijs van 6.000 dollar opeens erg mee. De Gresso Time Machine komt later dit jaar op de markt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2011, 21:08
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerp time machine
19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.