Testperiode The Daily verlengd, iOS 4.3 pas na 28 februari?

De probeerperiode van The Daily is verlengd naar 28 februari. Dat zou te maken kunnen hebben met een marketingactie, of heeft Apple iOS 4.3 nog niet af?

daily 1Gebruikers van The Daily kregen bij installatie de belofte dat ze de app twee weken gratis mochten uitproberen. Heb je nog niet genoeg getest, dan krijg je nog een paar dagen extra de tijd. Oorspronkelijk zou het abonnement namelijk op 16 februari aflopen, maar de datum is verschoven naar 28 februari. Eerder werd gedacht dat de invoering van Apple’s nieuwe abonnementendienst zou samenvallen met de lancering van iOS 4.3. Maar nu die op 14 februari niet is verschenen gokken de geruchtenliefhebbers alweer op een nieuwe datum: 28 februari zou samenvallen met de introductie van iOS 4.3.

Als je in de abonnementsinstelling van The Daily kijkt, zul je zien dat het abonnement automatisch is verlengd. Eén mogelijke optie is dat uitgever News Corp de gratis actie vanuit marketingoogpunt heeft verlengd. Maar het kan ook zo zijn dat Apple iOS 4.3 nog niet af heeft. De nieuwe datum werd gesignaleerd door de Duitse site Macerkopf.

the daily datum

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2011, 7:05
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ios 4, kranten, The Daily

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.