Grantwood brengt QuickFlipCase voor iPhone uit

Grantwood Technology, LLC heeft de QuickFlipCase voor de iPhone en iPhone 3G aangekondigd. Het gaat hier om een lederen case om aan je riem te dragen. De case is horizontaal ontworpen en lijkt wel op de Marware CEO Premiere. De buitenkant van de QuickFlipCase is van leder, met een magnetische sluitklep en een gat aan […]

quickflipcaseGrantwood Technology, LLC heeft de QuickFlipCase voor de iPhone en iPhone 3G aangekondigd. Het gaat hier om een lederen case om aan je riem te dragen. De case is horizontaal ontworpen en lijkt wel op de Marware CEO Premiere. De buitenkant van de QuickFlipCase is van leder, met een magnetische sluitklep en een gat aan de onderkant waarmee je de iPhone uit de case kunt duwen.

In Europa zijn dergelijke broekriemcases nooit zo populair geweest. Grantwood lijkt zich met deze case dan ook vooral op de Amerikaanse markt te richten. De prijs valt erg mee: in de shop van Grantwood is ‘ie al driemaal afgeprijsd naar uiteindelijk $16,99. Grantwood maakt ook de Shoe Pouch, waarmee je de Nike+ met elk type sportschoen kunt gebruiken.

Meer info: Grantwood Quickflipcase

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2008, 11:32
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, kleding, olloclip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.