G.ho.st brengt de desktop naar de iPhone

Op het demo-evenement DEMOFALL gaat het Israelische bedrijf G.ho.st een oplossing tonen, waarmee je vanaf de iPhone toegang hebt tot documenten op elke gewenste (eigen) computer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ghostIn San Diego vindt op dit moment Demofall plaats, een conferentie waar nieuwe producten en diensten gedemonstreerd worden. Elk bedrijf dat zich op Demofall wil presenteren krijgt 6 minuten om een goed verhaal te houden. De video’s zullen binnen 24 uur op de website worden gepubliceerd. Uit Israel komt een bedrijf met de naam G.ho.st, dat een manier heeft bedacht om overal toegang te krijgen tot je virtuele computer, vanaf je iPhone. G.ho.st zal maandagmiddag een presentatie geven. Er is al een browsergebaseerde versie beschikbaar waarmee je overal toegang krijgt tot je informatie. Speciale software heb je er niet voor nodig.

Tijdens de presentatie zal G.ho.st (dit is ook de URL van het bedrijf) ongetwijfeld laten zien hoe dit op de iPhone en op andere populaire toestellen zoals de Nokia N73 werkt. Maar je kunt je afvragen in hoeverre dit nu eigenlijk nieuw is, want met applicaties als Datacase zijn alle genoemde functies (inclusief het openen van Microsoft Word- en PowerPoint-bestanden) immers ook al mogelijk. G.ho.st staat trouwens voor Global Hosted Operating System.

Meer info: DEMO en G.ho.st
Via: CNET

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:29
Categorie Apps
Onderwerpen data, toegankelijkheid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.