Goedkope iPhone headset-adapter voor $4

Helium Digital introduceert een goedkope headset adapter voor de iPhone. Voor $4 kun je je
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Helium Digital headset adapterApple’s besluit om een afwijkende hoofdtelefoonaansluiting op de iPhone te maken is niet bij iedereen goed gevallen. Bij Belkin kun je een dure adapter kopen, maar gelukkig is er nu ook een goedkoper alternatief van Helium Digital: voor $3,99 (Canadese dollars) koop je een verlengstukje. Veel duurder moet zo’n kabelverlengstukje toch ook niet zijn.

De Helium Digital HD-005 Headphone Adapter is rechtstreeks te koop bij de fabrikant. Normaalgesproken betalen Amerikanen $9,99 verzendkosten, maar omdat de headset-adapter goedkoper is dan de verzendkosten heeft Helium Digital een kennismakingsactie waarbij je geen verzendkosten hoeft te betalen. Helaas alleen geldig in Canada en de VS. De koers van de Canadese dollar is overigens bijna gelijk aan die van de Amerikaanse dollar: 1 Canadese dollar = 0,996 Amerikaanse dollar.

Toch kun je je afvragen of het zin heeft om high-end oordopjes van $300 met speciale shielding en gouden plug te gebruiken, als je voor het laatste traject een plugje van $4 gebruikt (iets met een ketting en een zwakste schakel…).

Als je denkt dat je met de originele iPhone headset beter af bent, ook daar doet zich een klein drama voor. Bij het insteken en uittrekken van de meegeleverde oordopjes maak je de rubber bescherming kapot, denkt iPhone Matters.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 15:48
Categorie Accessoires
Onderwerp headset

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.