Glif+: nieuwe accessoires voor iPhone-statiefhouder

De Glif+ is een accessoireset voor de bekende iPhone-statiefhouder die vorig jaar uitkwam. Hiermee kun je een iPhone 4 of iPhone 4S steviger op een statief bevestigen of de Glif meenemen met je sleutelhanger.

Glif+Afgelopen jaar schreven we nog over de Glif, een accessoire voor de iPhone dat dient als houder voor bijvoorbeeld een statief. Door zijn grootte en vorm is hij makkelijk in je zak te steken. Inmiddels is er de Glif+: dit is hetzelfde vertrouwde accessoire, maar met een aantal extra’s om hem nog handiger te maken. Deze zorgen ervoor dat je hem onder andere aan je sleutelhanger kunt hangen of nog steviger bevestigt.


Glif+De Glif+ is voorzien van twee nieuwe accessoires: de Ligature en de Serif. De eerstgenoemde is een klein ijzeren ringetje, dat je kunt vastschroeven aan het statiefgat van de Glif. Steek je de ring in je sleutelbos, dan kun je de Glif makkelijk met je meedragen. Omdat de ring gewoon weer los te draaien is, hoef je hem niet helemaal los te wrikken van je sleutels. De Serif is een verlengstuk voor de Glif, die je gebruikt om je iPhone extra stevig te bevestigen. Hierdoor kun je hem bijvoorbeeld ondersteboven aan een statief hangen.

Glif+Heb je geen statief om de Glif mee te gebruiken, dan is het verstandig om het verpakkingsmateriaal van deze nieuwe versie te bewaren. Door deze op een bepaalde manier neer te zetten kun je hem namelijk als standaard gebruiken.

Je kunt de Glif+ bestellen voor 30 dollar bij Studio Neat. Heb je al een Glif en wil je enkel de nieuwe accessoires, dan is er het PlusPack voor 12 dollar. Daar wordt nog ongeveer 6 dollar aan verzendkosten bovenop geteld. Let er wel op dat alleen het verpakkingsmateriaal van de volledige set als statief kan dienen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.