Veelbelovende iOS 5-unlock voor de iPhone 4S ontdekt (jailbreak)

MuscleNerd heeft een veelbelovende unlock voor iOS 5 in het vooruitzicht gesteld, bedoeld voor de iPhone 4S. Het zal waarschijnlijk in Ultrasn0w of PwnageTool beschikbaar komen. De iPhone 4 kan nog niet worden unlocked.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ios5jailbreakMuscleNerd, het meest zichtbare lid van het iPhone Dev Team, heeft dit weekend aangekondigd dat er aan een unlock voor de iPhone 4S gewerkt wordt. MuscleNerd liet dat weten via Twitter:

“Crazy Thanksgiving weekend! Very promising 4S unlock (twitpic.com/7kku4t) is in the works (Not i4, just 4S… that’s crazy part).”


Blijkbaar is de iPhone 4S gemakkelijker te unlocken dan de iPhone 4, waar voor recente basebands (modemfirmwares) nog geen softwarematige oplossing voor is. Het iPhone Dev Team zal voor de unlock waarschijnlijk een bijgewerkte versie van ultrasn0w uitbrengen. Mogelijk wacht het iPhone Dev Team totdat iOS 5.0.2 beschikbaar komt voor gebruikers, zodat Apple niet in de gelegenheid is om eventueel gebruikte exploits snel te dwarsbomen. iOS 5.0.1 kwam onlangs al beschikbaar, maar die bleek het batterijprobleem van sommige gebruikers niet te kunnen verhelpen.

musclenerd ios 5 unlock

We kunnen momenteel geen jailbreakvragen via het reactiesysteem beantwoorden. Discussie daarom graag via ons jailbreak-forum. Dit weekend kwam ook een tool met de naam Ac1dSn0w uit, die geen functionaliteit toevoegt ten opzichte van bestaande tools en die we vanwege copyrightschendingen niet zullen bespreken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.