Angled Stand: iPad-houder voor op het toilet

De Angled Stand is een houder voor je iPad die je naast bijvoorbeeld een bed of een stoel kunt neerzetten om de iPad op te rusten. Volgens de fabrikant is hij ook zeer handig tijdens een toiletbezoek.

iToiletstandDe Angled Stand is een iPad-houder die ervoor zorgt dat de iPad rechtop kan staan in een ruimte, zonder dat daarvoor een tafel nodig is. Dankzij de Angled Stand kun je de iPad gemakkelijk aflezen tijdens het spelen van muziek of om de iPad op kijkhoogte te krijgen wanneer je liggend een video kijkt. Volgens fabrikant Golden Cow Brands zou de Angled Stand ook erg goed van pas komen tijdens een toiletbezoek met je iPad.

In de praktijk is de Angled Stand een lessenaar, maar dan speciaal toegespitst op de iPad en iPad 2. Zo haak je de tablet er niet in vast, zoals bij een gewone iPad-dock, maar blijft hij op zijn plaats dankzij de hoek waarin hij ligt. Zowel aan de onder- als bovenkant zitten draaiknoppen om de hoek van de Angled Stand aan te passen.

Angled StandDe Angled Stand is in drie verschillende maten verkrijgbaar: 84 centimeter, 104 centimeter en 123 centimeter. Voor het kleinste model betaal je €49,95, waarna de prijs per maatvergroting met 5 euro stijgt. Vrij prijzig, als je bedenkt dat wij er niet lang over deden om een gewone lessenaar voor ongeveer 30 euro te vinden. Al is het bij deze niet duidelijk of de iPad er goed op kan blijven liggen. De Angled Stand is verkrijgbaar in het zwart, wit en een serie kleuren.

Eerder dit jaar schreven we nog over de Heavy Dute Floor Stand. Dit iPad-statief is een stuk flexibeler, maar met zijn 140 dollar ook vrij prijzig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2011, 14:26
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.