Glasses TrackR: bril terugvinden met iPhone-app

Glasses TrackR is een accessoire voor je bril die via Bluetooth met je iPhone verbindt. Je kunt de bril of iPhone daardoor makkelijk vinden.

Glasses TrackRGlasses TrackR is een variant op de vele tracking-apparaatjes die wel vaker op crowdfunding-sites voorbijkomen, waarmee je bijvoorbeeld je autosleutels of portemonnee via een iPhone-app makkelijk kunt terugvinden. Dezelfde makers brachten zelf eerder ook al de Wallet TrackR op de markt. Dit nieuwe alternatief kan echter aan je bril worden gehangen, zodat je ook deze makkelijk weer kunt terugvinden. Een bijbehorende iPhone-app verbindt met de TrackR via Bluetooth en geeft aan hoe ver je van de bril bent verwijderd. Ook kunnen zowel de app als de TrackR een alarmgeluid laten klinken.

Omdat de Glasses TrackR ook een alarmgeluid op je iPhone af kan laten gaan, is het mogelijk om met een druk op je bril een zoekgeraakte iPhone terug te vinden. Het gebruik van Bluetooth 4.0 zorgt ervoor dat de TrackR het een half jaar volhoudt op een volle accu.

Je kunt de Glasses TrackR bestellen door minstens 29 dollar plus 7 dollar verzendkosten op Indiegogo te doneren. Het project heeft een bedrag van 10.000 dollar op het oog, maar ook zonder zal het project worden voortgezet. Hogere donaties beloven meer accessoires voor een lager bedrag: voor 49 dollar krijg je er bijvoorbeeld twee toegestuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2013, 17:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen bril, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.