Gerucht: nieuwe generatie iPhone in 6 varianten

Er komen 6 versies van de nieuwe iPhone, zo beweert een bron van iLounge. Er komen twee toestellen voor 3G, snelle 3G en China.

iphoneVolgens een artikel op iLounge zal de volgende generatie iPhone in zes (!) verschillende versies te koop zijn. Er komen twee opslagcapaciteiten elk voor 3G, ‘enhanced’ 3G en een Chinese versie van de iPhone. Wat er precies met enhanced 3G (3,5/3,75G) wordt bedoeld is niet duidelijk, maar het is in elk geval minder dan 4G (LTE of Wimax). De toestellen hebben hetzelfde formaat en zien er hetzelfde uit als het huidige model, maar met een matte behuizing die minder gevoelig is voor krassen.

Telecomoperators krijgen alleen de versie die bij hun netwerksnelheid past: operators met een snel netwerk gaan dus de ‘enhanced’ 3G-versie verkopen, terwijl andere operators de normale 3G-versie op de markt brengen.

iLounge benadrukt dat ze niet zomaar artikelen plaatsen over toekomstige iPods en iPhones. De bron die de informatie heeft geleverd, heeft een perfect track record. Hoofdonderwerp in het artikel is echter niet de iPhone, maar de vijfde generatie iPod nano. Die krijgt een andere schermverhouding (1.5:1) met een kleiner klikwiel en een camera aan de achterzijde. De nieuwe iPod nano zal op hetzelfde moment worden gelanceerd als de nieuwe iPod touch: tussen juli en september.

Meer info: iLounge

ipod nano

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2009, 18:59
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, ilounge, ipod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.