Gerucht: iPad 2 komt begin april naar de VS

De iPad 2 zal begin april in de Amerikaanse winkels liggen en pas drie maanden later internationaal in de verkoop gaan, zo voorspelt de website Macnotes.

ipad opvolgerDe Duitse website Macnotes.de zegt lanceerdata te hebben achterhaald voor de iPad 2. Volgens deze website zou Apple plannen hebben om de volgende generatie iPad op 2 of 9 april te lanceren in de VS. Ze baseren zich daarbij niet op interne bronnen, maar voornamelijk op berekening: omdat de eerste iPad op 3 april 2010 werd gelanceerd zou de opvolger rond dezelfde dag op de markt moeten komen. Op zich is dat niet zo vreemd: ook voor de iPhone en iPods heeft Apple vaste periodes om nieuwe producten te lanceren. Macnotes zegt dat de iPad een Retina Display en een USB-poort zal hebben, met camera’s aan de voor- en achterzijde.

Verder verwacht de website dat de iPad eerst in de VS te koop zal zijn. Drie maanden later komen ook de andere landen aan de beurt, met de start van de internationale verkoop rond juli 2011. Amerikaanse winkelketens zoals Best Buy, Target en Wal-Mart moeten mogelijk wachten tot oktober, voordat ze het nieuwe model in de schappen kunnen leggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2011, 20:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen gerucht, ipad 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.