Gerucht: frame van de iPhone 4S opgedoken

Een gelekt frame van de iPhone kan wel eens duiden op de productie van de iPhone 4S. Dat wordt mogelijk een budget-iPhone die geïntroduceerd wordt naast de iPhone 5.

iPhone 4S frame gevonden headerHoewel alle hoofden zijn gericht op de lancering van de iPhone 5, die volgens de laatste geluiden in oktober zal plaatsvinden, is het gerucht omtrent een goedkopere iPhone 4S ook nog niet afgeschreven. Een vernieuwde versie van de 4 zou een instapmodel kunnen worden voor mensen die graag een nieuwe Apple-telefoon willen, maar geen 5 kunnen of willen betalen. De iPhone-reparatiesite iPatchiPods heeft een frame gevonden dat wel eens van de iPhone 4S zou kunnen zijn.

Om op productiekosten te besparen, zou de iPhone 4S gebruik maken van andere componenten en minder opslagruimte. Volgens MacRumors, die de ontdekking van iPatchiPods onder ogen kreeg, kan ook het ontwerp van de ingebouwde antenne wel eens op de schop gegooid zijn. Dat constateert ze aan de hand van onderstaande beelden, waarop te zien is dat het afgebeelde frame twee antenne-breaks heeft aan de onderkant. In de huidige iPhone 4 zitten er echter twee breaks aan de linkerkant van het toestel. Amerikanen kunnen daarbij een CDMA-iPhone 4 kopen die gebruik maakt van het Verizon-netwerk, maar die heeft de breaks aan de linker- en rechterbovenkant.

iPhone 4S gerucht frame

De verschillende plaatsen voor de antenne-breaks hebben als doel het opvangen van verschillende draadloze signalen. Een geheel nieuwe plaatsing zou kunnen betekenen dat de iPhone 4S, net als de iPhone 5, middels een Qualcomm-chipset geschikt zal zijn voor het GSM- én het CDMA-netwerk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2011, 11:25
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen cdma, geruchten, iPhone 4s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.