Gerucht: Apple werkt aan draadloos iPhone synchroniseren

Een bezoeker van iPodTouchFans zag iets vreemds in één van de framework-bestanden: draadloze synchronisatie! En er waren ook een aantal verwijzingen naar een onbekend apparaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wireless syncEen bezoeker van iPodTouchFans zag iets vreemds in één van de framework-bestanden: draadloze synchronisatie! Het zou erop kunnen wijzen dat Apple werkt aan synchronisatie via Wi-Fi (of minder waarschijnlijk: Bluetooth). Bij nadere bestudering van de bestanden in MobileWirelessSync.framework bleek ook, dat er een aantal verwijzingen waren naar een onbekend apparaat. De ontdekker gokt dat Apple een speciaal apparaat op de markt gaat brengen, dat je zult moeten kopen om draadloos te kunnen synchroniseren.

Je iTunes-bibliotheek krijgt een bepaald nummer of ID krijgt toegewezen, waarmee je de inhoud op het web kunt publiceren. Met het benodigde apparaat kun je vervolgens je iPhone of iPod touch synchroniseren, overal waar je Wi-Fi hebt.

Maar trek nog niet te snel conclusies, want dit is puur speculatie op basis van gevonden aanwijzingen. Nadelen heeft het synchroniseren via Wi-Fi natuurlijk wel: de snelheid is waarschijnlijk wat lager en je kunt niet (zoals bij synchroniseren via USB) je iPhone gelijktijdig opladen.

Via: iPodTouchFans
Tipgevers: King1987, iMario

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:09
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen bluetooth, synchroniseren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.