Gerucht: 16GB iPhone wordt om 14:30 uur aangekondigd

Volgens nieuwe geruchten krijgt de iPhone een update naar 16GB. Op 5 februari om 14:30 uur Nederlandse tijd zal de aankondiging in Engeland plaatsvinden, maar andere nieuwe functies lijken niet gepland.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Als Engadget erover schrijft, moet het wel waar zijn. Dat is zo’n beetje de tendens op websites die al over de 16GB-update voor de iPhone hebben geschreven. Volgens de geruchten zijn Britse O2-medewerkers bezig zich voor te bereiden op de lancering van de 16 GB iPhone. Het spektakel gaat om 14:30 uur (onze tijd) losbarsten. Geruchten over een 16 GB iPhone waren er al eerder, maar nu zijn er aanwijzingen waardoor we ze serieus moeten nemen.

De 16GB iPhone gaat £329 kosten, iets duurder van de £269 die de Britten nu voor de 8GB-versie betalen. Toch is het vreemd als een bedrijf waar innovatie zo’n belangrijke rol speelt, niets beters kan verzinnen dan een simpele uitbreiding van de opslagruimte. Apple zou ons echt kunnen verrassen door ook meteen een betere camera, betere Bluetooth-support en meteen ook maar ondersteuning voor 3G aan te kondigen. Tenslotte is volgende week het Mobile World Congress 2008 in Barcelona en zit de concurrentie ook niet stil.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2008, 14:52
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen groot brittannië, o2, upgrade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.