Gerber Steady is een iPhone-statief, schroevendraaier en nog veel meer

De Gerber Steady is een iPhone-accescoire die niet alleen te gebruiken is als camerastandaard maar ook als Zwitsers zakmes. Zo kan je naast de tripod-functie de tool van Gerber gebruiken als schroevendraaier, mes en flessenopener.

Gerber Steady is een iPhone-camerastandaard, schroevendraaier en nog veel meerMet een naam als Gerber Steady verwacht je een camerastandaard en niet meer dan dat. Niets is minder waar met dit veelzijdige iPhone-accessoire. Zo kun je deze onder meer gebruiken als mes, flessenopener, schroevendraaier en tang. De Gerber Steady is een alles-in-een tool die ervoor moet zorgen dat je een Zwitsers zakmes voortaan thuis kunt laten.

Als camerastandaard is de Gerber Steady wel enigzins beperkt. Je kunt deze tripod alleen maar op de grond zetten of op een ander voorwerp. Qua overige accessoires is niet echt bezuinigd. Zo krijg je twee soorten messen en drie soorten schroevendraaiers voor de meest gangbare schroeven. Ook kan je draden knippen met de Gerber Steady en, misschien nog wel het belangrijkste, flessen openmaken.

Voor het bedrag van 64 dollar krijg je een mobiele camerastandaard die je gemakkelijk in je zak mee kunt nemen. De extra mogelijkheden maken dat de Gerber Steady een prijzige maar welkome metgezel kan zijn voor de fotograaf die zich graag in ruwe omstandigheden begeeft.

Gerber Steady

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2012, 20:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, statief

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.