Geohot jailbreakt iPhone 4, maar heeft nog geen releaseplannen (jailbreak)

Geohot is erin geslaagd de iPhone 4 te jailbreaken. Hij heeft alleen geen directe plannen om een tool uit te brengen en wil ook niet lastiggevallen worden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

limera1nGeohot heeft na maanden stilte weer van zich laten horen. In een blogposting vertelt hij over het jailbreaken van de iPhone 4. Hij is daarin geslaagd, maar lijkt voorlopig geen plannen te hebben om limera1n uit te brengen. Sterker nog: hoe meer mensen vragen om een releasedatum, hoe minder trek Geohot lijkt te hebben in het uitbrengen van de jailbreak-tool.

Ook gaat Geohot in op de limera1n-jailbreak, maar noemt het niet meer dan een website zonder specifiek doel. En wat pwned4life betreft: dat is een uitvinding van een blogger met een iets te rijke fantasie. Het is geen tool, maar Geohot bedoelde er de originele iPhone, 3G en touch mee. Dat Geohot niet lastiggevallen wil worden met vragen over een releasedatum, kan ook een afleidingsmanoeuvre zijn. Misschien wil hij tijd winnen om toch Comex of het iPhone Dev Team te snel af te zijn.

Meer info: blogposting Geohot

geohot iphone 4

Tipgever: Rowan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:39
Categorie Jailbreak
Onderwerpen geohot, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.