T-Mobile verbiedt reserveringen voor iPhone 4 (update)

T-Mobile heeft winkels nogmaals erop gewezen dat het aanleggen van reserveringslijsten niet is toegestaan. Veel kopers konden daarom vandaag niet meer reserveren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile-iphoneGisteren kon je lezen dat diverse T-Mobile Shops waren gestart met een reserveringslijst voor de iPhone 4. Na een aanbetaling van €50 zou je op een lijst worden geplaatst. Maar mensen die pas vandaag een kans waagden bij de winkels kregen veelal nul op het rekest: vanuit het hoofdkantoor van T-Mobile hebben de shops nogmaals te horen gekregen dat het aanleggen van reserveringslijsten niet is toegestaan.

We hebben de PR-afdeling van T-Mobile gevraagd om meer openheid van zaken, omdat het beleid nu per winkel verschillend is. Klanten kunnen nergens officiële informatie vinden hoe het zit met de reserveringen en wat er gebeurt met de reserveringslijsten die al door winkels zijn gemaakt. Aan dat verzoek om meer duidelijkheid is nog geen gehoor gegeven. Je bent als koper daarom voorlopig nog afhankelijk van de verkoper die je treft. Voorzover wij weten blijven de gemaakte reserveringen een week staan, maar ook dat kan per shop verschillend zijn.

Update: Via T-Mobile-woordvoerster Priscilla Tomasoa kwam het volgende update:

Wij vinden het uiteraard vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over het wel of niet kunnen reserveren van de iPhone 4 in de T-Mobile winkels. Hierbij kan ik je echter aangeven dat het niet mogelijk is om de iPhone 4 bij één van de T-Mobile verkoopkanalen te reserveren. Op dit moment kunnen wij nog niet eens aangeven wanneer de iPhone 4 in Nederland beschikbaar komt. Net zo min kunnen wij iets zeggen over de prijs van het toestel. Dit leidt bij een voorinschrijving tot onduidelijkheid bij (potentiële) klanten. Daarom is er bij T-Mobile tot de formele aankondiging van Apple over de beschikbaarheid van het toestel in Nederland géén voorinschrijving voor de iPhone 4. Wij hebben dit ook bij onze medewerkers in de winkels benadrukt. Zodra bekend is wanneer iPhone 4 in Nederland beschikbaar is zullen wij met onze (voor)verkoopactiviteiten van start gaan. Dit zullen wij netjes aankondigen. Eenieder die zich bij één van onze T-Mobile Shops reeds voor €50,- heeft ingeschreven voor de iPhone 4 zullen we meenemen in deze (voor)verkoopactiviteiten. Het staat hen uiteraard ook vrij om te annuleren.

Tipgevers: Jeremy en Daan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2010, 16:22
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.