Laad vier apparaten tegelijk op met deze stijlvolle houten kist

De Gentleman's Device Charging Valet is een stijlvolle manier om tot vier apparaten tegelijk op te laden. In het houten kastje kun je daarnaast ook andere waardevolle spullen kwijten.

Charging-Valet

Je Apple Watch, iPad en iPhone opladen kan op allerlei manieren, maar erg stijlvol is zo’n wirwar van witte kabeltjes op je nachtkastje natuurlijk niet. Met deze houten Charging Valet kun je tot vier apparaten tegelijk van stroom voorzien, en is er nog ruimte voor sierraden en je portemonnee.


De ‘Gentleman’s Device Charging Valet’ misstaat niet op een eikenhouten kast, en werkt alle oplaadkabels zo goed mogelijk weg. Achterin het houten opbergkastje zit een klep waar een USB-adapter met vier ingangen verstopt zit.

Vier USB-ingangen
Hier kun je dus maximaal vier snoertjes mee verbinden om je apparaten op te laden. Een iPad, iPhone, Apple Watch en iPod bijvoorbeeld. Het enige draadje dat uit deze Charging Valet komt is die van de USB-adapter.

Charging-Valet

Op de bovenkant van het kastje is een zwart vlak te vinden met een gedeelte dat je overeind kunt zetten. Handig als je de iPad rechtop wilt zetten tijdens het opladen, terwijl je de iPhone en Apple Watch op het zwarte vakje ervoor legt.

Tot slot is er een kleine lade aanwezig in het kastje waar je overige zaken in kwijt kunt. Een portemonnee bijvoorbeeld, of zoals op de promo-afbeelding te zien is: een paspoort, horloge en manchetknopen.

Luxeproduct met luxeprijs

De Gentleman’s Device Charging Valet is een stijlvolle manier om je apparaten op te laden, maar heeft wel een behoorlijk prijskaartje. Je kunt hem bestellen bij Hammacher Schlemmer voor $149,95. Dat komt omgerekend neer op 139,66 exclusief de internationale verzendkosten.

Bekijk ook

Mindful Dock: voor als de iPhone je even niet mag storen

De Mindful Dock is in feite een hele grote, analoge Niet storen-optie. Met deze iPhone-dock bedek je het volledige scherm, waardoor je geen enkele notificatie meer te zien krijgt.

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 november 2015 om 16:00
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.