Mindful Dock iPhone

Mindful Dock: voor als de iPhone je even niet mag storen

De Mindful Dock is in feite een hele grote, analoge Niet storen-optie. Met deze iPhone-dock bedek je het volledige scherm, waardoor je geen enkele notificatie meer te zien krijgt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Mindful Dock iPhoneDe Mindful Dock wil je even losrukken van alle afleiding die je iPhone biedt. Door de iPhone in deze laad-dock te zetten kun je het scherm niet langer zien, waardoor je ook geen enkele notificatie meer meekrijgt. Ideaal als je even geconcentreerd wil werken of je wil afzonderen van het internet, maar… werkt de Niet storen-modus van je iPhone niet net zo goed?

In feite is de Mindful Dock een iPhone-lader zoals velen die hiervoor wegen uitgebracht. Een Lightning-connector onderop zorgt ervoor dat je iPhone wordt opgeladen, terwijl de rest van de dock hem staande houdt. De Mindful Dock bestaat daarnaast echter uit een grote, houten koker, die het hele scherm van je iPhone afdekt. Het idee is duidelijk: door op deze manier je iPhone af te schermen, zie je niet wat voor berichten binnenkomen.

Mindful Dock

Dat lijkt handig, ware het niet dat de iPhone een Niet storen-schakelaar heeft, waardoor berichten helemaal niet op het scherm verschijnen. Dat is zelfs nog een beetje handiger dan deze Mindful Dock. Want zelfs als je niet bewust bent van de Niet storen-functie en deze dock koopt, vermoeden we dat het trilgeluid bij berichten flink hard zal zijn in deze holle, houten koker.

Wellicht dat het idee achter de Mindful Dock veel mensen aanstaat. Je bent misschien minder snel geneigd de iPhone er bij te pakken als hij zich in zo’n grote koker bevindt, waardoor je net wat minder afgeleid raakt. Dat maakt deze iPhone-lader wel een wat specifiek product. Alsnog geïnteresseerd? Je kunt de Mindful Dock op Kickstarter bestellen voor 49 pond, omgerekend ongeveer 70 euro. Vroege vogels betalen slechts 35 pond. Het project heeft 5.000 pond nodig om te slagen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2015, 18:29
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.