Genoco maakt nieuwe iPhone mock-up voor fotografen

Na de Starbucks-applicatie voor de iPhone heeft Phil Lu van Genoco nu een applicatie-interface voor fotografen ontwikkeld. Het brengt een aantal belangrijke fotofuncties voor de iPhone samen, maar helaas is het op dit moment niet meer dan een mockup.

TransferEen tijd geleden kwam Phil Lu van Genoco met het idee om een iPhone-applicatie voor Starbucks te maken. Je kon er makkelijk koffie mee bestellen en zelfs mee afrekenen. Het was niet meer dan een mock-up, maar de betaaloplossing met semacodes die Phil ervoor had bedacht, was wel heel slim. Nu heeft Phil weer een ander ontwerpidee: een applicatie die alle functies samenbrengt die je als fotograaf op de iPhone nodig hebt.


De applicatie heeft de naam Transfer gekregen en bestaat uit vijf functies:

  • Remote, waarmee je volledige controle over de camera hebt via een verbinding op afstand.
  • Trigger is ook een functie op afstand, waarbij je de camera kunt besturen via een internetverbinding.
  • Transfer zorgt voor het opslaan en het maken van een back-up van je data, draadloos naar verschillende opslaglocaties.
  • Preview zorgt ervoor dat je je foto’s op verschillende manieren kunt bekijken.
  • yStorage is bedoeld om je foto’s rechtstreeks op de iPhone op te slaan.

TransferHet is maar een design mock-up, dus er is nog geen applicatie die je daadwerkelijk kunt installeren. Hopelijk ziet een ontwikkelaar het zitten om er een mooie, werkende applicatie van te maken.

Meer info: Genoco

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.