Gebruikers melden aanhoudende batterijproblemen bij iOS 5.0.1

Meerdere iPhone-gebruikers melden dat de batterijproblemen van iOS 5 aanhouden na het installeren van iOS 5.0.1. Een peiling van 9to5Mac toont een groot aantal gebruikers die hier nog last van heeft.

iPhone batteryGisteravond bracht Apple iOS 5.0.1 uit om batterijproblemen van een aantal gebruikers op te lossen. Desondanks melden meerdere iPhone-gebruikers nog steeds last te hebben van een snel leeglopende batterij. Uit een peiling van website 9to5Mac blijkt dat het merendeel van de iOS 5-gebruikers die last had van batterijproblemen, dit na de update nog steeds heeft.

De nog lopende poll van 9to5Mac beweert dat bijna 28 procent van de deelnemers nog steeds last heeft van batterijproblemen na iOS 5.0.1 te hebben geïnstalleerd. Een kleine 19 procent zegt dat de update eerdere problemen wel heeft opgelost. De rest van de deelnemers meent nooit last van problemen te hebben gehad. Op het moment van schrijven hebben er bijna 9.000 mensen aan de peiling meegedaan. Wij zijn dan ook benieuwd hoe de Nederlandse en Belgische gebruikers erover denken:

Op het Apple supportforum komen er ook meldingen binnen over aanhoudende batterijproblemen. Sommige forumbezoekers raden aan om de batterij eerst helemaal leeg te trekken, om zo een verwarde batterijklok te corrigeren. Dit zou uitleggen waarom de klachten zo kort na de uitkomst van iOS 5.0.1 aanhouden. Verschillende iPhoneclub-bezoekers melden ook problemen in de reacties van ons vorige artikel over iOS 5.0.1.

Hoe groot de aanhoudende problemen zijn is niet helemaal duidelijk: de peiling van 9to5Mac toont een groot aantal klachten, maar dit soort polls staan er om bekend vooral mensen met problemen aan te trekken. Hetzelfde gaat op voor het Apple-supportforum: als je geen problemen hebt, ben je minder geneigd om je hart te luchten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2011, 12:01
Categorie iOS
Onderwerpen batterij, ios 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.