Gasket: hoes voor de iPhone 4 in vorm van een motor

De Gasket Brushed Aluminium Case van id America iPhone 4-hoes heeft bijna net zoveel gaten als bescherming. Dat komt omdat de cover is gebaseerd op een motorblok.

Gasket Brushed Aluminium Case voor iPhoneEr zijn verschillende covers voor de iPhone 4 te krijgen die ruimte vrijlaten om het Apple-logo onbedekt te laten, maar hoezen met bijna net zoveel gaten als hoes, dat hebben we nog niet eerder gezien. De Gasket Brushed Aluminium Case van id America biedt die merkwaardige eigenschap. Het is ook verklaarbaar: de hardcase hoes is geïnspireerd door een motorblok en refereert naar de techniek van een sportauto.

De Gasket is verkrijgbaar in zwart, metallic, titanium grijs, brons en ‘vintage gold’ en is in elke editie afgewerkt in geborsteld aluminium. Dat ziet er met zijn subtiele laagjes-effect een stuk deftiger uit dan egale covers. Tevens gaan er nog steeds geruchten dat de achterkant van de iPhone 5 uit geborsteld staal zal worden opgetrokken.

Gasket Brushed Aluminium Case voor iPhone drie stuks

De Gasket kost 30 dollar (21 euro) exclusief verzendkosten. Daarvoor krijg je er plastic beschermlagen bij voor de voor- en achterkant van de iPhone en een soort plectrum om de lagen aan te brengen. Ook wordt de Gasket geleverd met een schoonmaakdoekje. De hoes mag dan refereren naar sportwagens, met zoveel accessoires om de iPhone mooi te houden, zal het toestel niet eens in de buurt komen bij de geur van verbrand rubber.

Directe link: Gasket Brushed Aluminium Case voor de iPhone 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2011, 22:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen cover, hardcase, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.