Foto’s tonen iPad 5 in nieuwe kleur spacegrijs

Nieuwe foto's van Sonny Dickson laten de iPad 5 in de kleur spacegrijs zien. Bovendien werkt Apple met Quanta Computer aan een 12-inch iPad.

iPad 5 spacegrijsAfgelopen week doken er al foto’s op van een iPad mini 2 in het spacegrijs, en nu heeft Sonny Dickson ook afbeeldingen van een iPad 5-behuizing in de nieuwe grijstint. Uiteraard heeft het ontwerp van deze behuizing ook erg veel weg van de iPad mini, iets dat we op foto’s van eerdere gelekte iPad 5-onderdelen ook al zagen. De nieuwe kleur lijkt losstaand erg op de zilveren iPads die op het moment al beschikbaar zijn, maar de verschillen zijn duidelijk in foto’s waarbij de zilveren en grijze iPad 5 naast elkaar liggen. Vannacht doken er ook nog eens geruchten op over een grotere 12-inch iPad, in productie bij Quanta Computer.

Apple lijkt zich helemaal in te gaan zetten op spacegrijs. Deze nieuwe kleur werd met de iPhone 5s geïntroduceerd, waarbij de grijstint het traditionele zwart verving. Hoewel de achterkant grijs is, blijft de bezel voorop de iPad 5 gewoon zwart.

iPads spacegrijs

Sonny Dickson is inmiddels een vrij betrouwbare bron bij gelekte onderdelen. Het ontwerp van de iPhone 5s en iPhone 5c lekte voor Apple’s onthulling in september via hem al uit.

De gelekte foto’s zijn niet het enige iPad-gerucht vandaag. United Daily News beweert dat Apple samen met Mac-fabrikant Quanta Computer werkt aan een nieuwe iPad met een groter 12-inch scherm. In welke fase de productie van deze nieuwe iPad zich bevindt, is alleen onduidelijk. Het zou prima kunnen dat Apple slechts een paar testexemplaren met Quanta Computer fabriceert, en dat er nog niet is besloten om de grote iPads later op de markt te brengen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2013, 9:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.