InstallerApp officieel beschikbaar voor $7 (jailbreak)

Rip Dev heeft InstallerApp nu officieel beschikbaar gesteld voor $7. Met de applicatie kun je op de desktop pakketten uit Installer downloaden en via USB installeren. Dat scheelt mobiel dataverkeer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Installer AppWe hebben op iPhoneclub al eens eerder geschreven over InstallerApp, de native applicatie waarmee je applicaties voor Installer (en Cydia) op je computer kunt downloaden, waarna je ze op de iPhone of iPod touch installeert. Het zal iedereen inmiddels duidelijk zijn dat InstallerApp (voor de desktop) en Installer.app (voor de iPhone) twee heel verschillende applicaties zijn, die overigens wel met elkaar samenwerken. In de desktopapplicatie vul je bij het onderdeel Preferences je favoriete repo’s in, waarna je de beschikbare pakketten te zien krijgt. Je downloadt de applicaties die je wilt hebben en zet ze via USB over naar je iPhone.

Dat is handig voor mensen die geen Wi-Fi-netwerk hebben of een beperkte 3G-bundel. Je zult voor InstallerAPP wel moeten betalen: de applicatie kost $7 en kunt daarna maximaal 3 verschillende iPhones synchroniseren. Ook krijg je gratis updates voor InstallerApp 1.x en een jaar lang technische ondersteuning via e-mail. Zonder licentie werkt InstallerApp ook wel, maar je kunt geen applicaties op de iPhone installeren.

Installeren: InstallerApp
Via: Rip-Dev

InstallerApp: hier voeg je de repo's toe.
InstallerApp: hier voeg je de repo’s toe.

InstallerApp in actie.
InstallerApp in actie.

De applicatie spreekt nogal vaag over 'installation support', maar bedoelt eigenlijk dat Installer geïnstalleerd moet worden op de iPhone.
De applicatie spreekt nogal vaag over ‘installation support’, maar bedoelt eigenlijk dat Installer geïnstalleerd moet worden op de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:21
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, installer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.