Fuzel Collage 3.0 ook voor iPad

Fotocollage-app Fuzel krijgt nieuw design en iPad-versie

Maak mooiere fotolijsten: een van de fraaiste en meest uitgebreide fotocollage-apps is er nu ook voor de iPad.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Fuzel Collage 3.0 ook voor iPadFuzel Collage, een van de fraaiste apps om fotocollages mee te maken, heeft een grote update gekregen naar versie 3.0. Die geeft de app een nieuw ontwerp die de vele mogelijkheden van de app beter groepeert. De applicatie is bovendien voor de iPad uitgekomen, waardoor je ook op het grotere scherm uitgebreid je eigen foto- en videolijsten kan maken.

In februari 2014 schreven we voor het laatst over Fuzel. Toen was de app bijgewerkt naar versie 2.0 en introduceerde het de mogelijkheid om video’s in je fotolijsten te verwerken. Dat kan nu nog steeds als je kiest tussen de vele gratis indelingen (en nog meer tussen de betaalde varianten). Inhoudelijk kreeg Fuzel Collage ‘honderden auto templates’ die zelf leuke instellingen voor je verzinnen, nieuwe stempels en andere decoratiemogelijkheden en ontwikkelaar Not A Basement Studio belooft zelfs elke week nieuwe downloadbare pakketten met uitbreidingen.

Fuzel Collage 3.0 fotolijstje aanpassen Fuzel Collage 3.0 stickers gebruiken

Versie 3.0 van de app is lekker simpel te bedienen, en dat is een kunst met zoveel opties. De opties staan na het kiezen van de hoeveelheid foto’s en video’s meteen in goede volgorde. Bij de layout kan je de dikte, rondingen en schaduw van de lijst bepalen, maar kan je met de Customize-knop ook alle hoeken vastpakken om foto’s groter te maken bijvoorbeeld – of een diagonale vorm in te brengen tussen het rechthoekige geweld. Kolommen kunnen zelfs samengevoegd worden, en zo heeft de app allerlei slimme trucjes. Je kan de kleurenfilters bijvoorbeeld op alle foto’s tegelijk toepassen, maar ook eerst een foto aantikken en dan daar de kleur van veranderen. Met een lange druk kan je foto’s ook nog altijd verwisselen.

Fuzel Collage is gratis te downloaden en biedt uitbreidingen die je afrekent met credits. Je kan verschillende creditpakketten kopen vanaf 89 cent, waarna je de credits kan uitgeven aan verschillende onderdelen als stickers of lijsten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2014, 18:25
Categorie Apps
Onderwerpen fotocollage, fuzel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.