canvas-collage

Diptic laat fotocollages op canvas afdrukken

Diptic heeft een update gekregen en werkt nu samen met CanvasPop, om je fotocollages op canvas af te drukken. Ook werkt de app in landschapsweergave op de iPhone 6 Plus.

canvas-collageAls je graag fotocollages maakt, dan ken je ongetwijfeld de app Diptic. De populaire app bevat allerlei raamwerkjes om meerdere foto’s te combineren tot een verhaal. Met de update die nu is verschenen kun je je fotocollages meteen doorsturen naar CanvasPop, een afdrukservice. Die dienst is ook vanuit Nederland en België te gebruiken: via de eigen website betaal je een vaste prijs van €11 verzendkosten. Je maakt een fotocollage, uploadt de foto en geeft aan dat het op canvas, als ingelijste afdruk of als poster geleverd moet worden. Ook werkt Diptic nu samen met de wenskaartendienst Sincerely.

Lees ook: Vijf iOS apps voor fotocollages op iPhone en iPad

Heb je een iPhone 6 Plus, dan kun je Diptic voortaan in landschapsmodus gebruiken. De indeling van de app verandert daarbij mee: links zie je een preview van de fotocollage en rechts voer je de aanpassingen uit. Ben je linkshandig, dan kun je de indeling omkeren.

diptic-landscape

De nieuwste update van Diptic zorgt er ook voor dat de app sneller is geworden: het importeren van foto’s gaat nu tweemaal sneller. Er is ook gezorgd dat het uploaden van foto’s naar Instagram wat minder hoofdbrekens oplevert als je een rechthoekige foto hebt gemaakt. Diptic kan er een vierkantje van maken en voegt dan extra randen toe, zodat er niets van het beeld wordt afgesneden. Wil je collages maken van video’s, dan heeft dezelfde ontwikkelaar ook een Diptic Video-app voor je klaarstaan. Er is ook een Power Bundle waarmee je in één keer klaar bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2015, 13:00
Categorie Apps
Onderwerpen canvas, diptic, fotocollage

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.