Fuzel 2.0 maakt nu fotocollages met animaties

Met Fuzel voor iPhone kun je fotocollages met animaties maken, volgens de ontwikkelaar de eerste iPhone-app die dat kan.

fuzel-2Fuzel is een foto-app voor de iPhone waarmee je collages kunt maken. Tot zover niets nieuws. Maar in de nieuw verschenen update 2.0 van Fuzel is wel iets leuks toegevoegd: de mogelijkheid om fotocollages met animaties te maken. Ontwikkelaar Not A Basement Studio zegt dat het de eerste app is, die dit kan. Aan de fotocollage kun je ook muziek toevoegen en daarna afspelen op de iPhone. Bij het maken van de fotocollage kies je uit een combinatie van foto’s en video’s. Dat levert bijvoorbeeld een collage op, zoals je hiernaast ziet, waarin je de afgelopen drie jaar van je relatie vastlegt. Leuk voor Valentijnsdag!

Op Vimeo vind je een aantal voorbeeldvideo’s die een indruk geven hoe dat eruit komt te zien (maar die op het moment van schrijven niet te bekijken zijn vanwege een aanval van hackers op Vimeo). Bij het maken van een nieuwe collage kies je een achtergrondmuziekje uit je muziekcollectie. Vervolgens herkent Fuzel de beat en past de animaties daarop aan. De lengte van de video kan worden afgestemd op Instagram, dus met een totale lengte van 15 seconden. In versie 2.0 van Fuzel vind je ook een nieuw homescreen dat sneller toegang geeft tot de shop, waar je extra’s kunt kopen. Zo kun je voor €1,79 afkopen dat er een watermerk wordt getoond in de video. Het is in de app bovendien makkelijker gemaakt om alleen de basis-layouts te kiezen, waar je niet voor hoeft te betalen. Via de nieuw toegevoegde Discover-knop kun je collages zien die anderen met Fuzel hebben gemaakt. Maak je reclame voor de app bij je Facebook-vrienden, dan krijg je gratis credits.

Downloaden: Fuzel (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

fuzel plaatje iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2014, 20:17
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen animatie, fotocollage, fuzel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.