Pixelmator screenshot iPad 2

Fotobewerker Pixelmator voor iPad verschenen

De krachtige fotobewerker Pixelmator is voor de iPad verschenen. De app heeft veel functies die ook in Pixelmator voor Mac zitten.

Pixelmator screenshot iPad 2De iPad-versie van fotobewerker Pixelmator is nu in de App Store te vinden. Pixelmator is op de iPad een volwaardige bewerkingstool geworden, waarmee je foto’s tot in details kunt aanpassen. Het is daarmee één van de krachtigere foto-apps die je in de App Store zult vinden. Dat weet Apple ook: afgelopen week werd de iPad-versie van Pixelmator getoond tijdens de iPad Air 2-presentatie, om de rekenkracht van de nieuwe iPad te demonstreren.

Pixelmator laat je foto’s opgeslagen op de iPad bewerken. Wil je foto’s vanaf de iPhone aanpassen? Dan kun je ze met de nieuwe Foto’s-app van iOS 8.1 op de iPad zetten. Daarnaast biedt Pixelmator toegang tot andere fotobronnen, zoals bijvoorbeeld je Dropbox-map.

Pixelmator iPad screenshot

Je vindt in de app opties om kleuren aan te passen en een foto te retoucheren. Daarnaast heb je toegang tot een verzameling effecten en tools voor specifieke bewerkingen. Je kunt in Pixelmator meerdere lagen gebruiken. De iPad-versie van Pixelmator lijkt daarmee veel van de functies uit de Mac-app te bevatten.

Pixelmator werd door Apple op de iPad Air 2 gedemonstreerd, maar je hebt de nieuwste iPad niet nodig om de app te draaien. De applicatie werkt namelijk ook op de iPad 2 en iPad mini en nieuwer. De ontwikkelaar raadt voor optimaal gebruik echter minstens een iPad vierde generatie aan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2014, 14:04
Categorie Apps
Onderwerp pixelmator

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.