Foto toont mogelijke trilmotor budget-iPhone, identiek aan iPhone 5S

Op een foto van iLab Factory is de mogelijke budget-iPhone-trilmotor te zien. Het onderdeel is identiek aan foto's van de iPhone 5S-motor.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

budget-iPhone trilmotorReparatiesite iLab Factory heeft foto’s gepubliceerd van wat volgens hun de trilmotor van de budget-iPhone is. Hoewel de foto geen revolutionaire nieuwe iPhone-functies verklapt, toont hij aan dat Apple’s productieproces inmiddels van start is gegaan. We moeten alleen nog even zien of het echt gaat om de budget-iPhone: eerdere foto’s van iPhone 5S-onderdelen lieten een identieke trilmotor zien. De trilmotor lijkt bevestigd aan de volumeknoppen, waar een derde tussen zit. Dit kan wijzen op een knop in plaats van een schakelaar voor de stilte-optie.

Omdat de trilmotor er hetzelfde uitziet als in de eerdere iPhone 5S-foto’s, lijkt er ruimte te zijn voor verwarring. Macotakara lijkt echter overtuigd dat het een budget-onderdeel is, omdat er is gekozen voor een tweekoppig trilsysteem. Het onderdeel kan in theorie groter zijn dan de motor in de iPhone 5S, maar we hebben nog geen maten van de gelekte onderdelen voorbij zien komen.

Omdat het onderdeel gelijk is aan de iPhone 5S-trilmotor, is het nog niet duidelijker geworden wanneer de iPhone 5S eigenlijk komt. Apple zou immers enkel de trilmotoren kunnen fabriceren op het moment, om pas later in het jaar met andere onderdelen te beginnen. Grotere bestellingen gaan vaak gepaard met kortingen, waardoor Apple hier baat bij kan hebben. Hoe lang het duurt tot de budget-iPhone arriveert zal pas duidelijker worden als we meer, specifiekere onderdelen voorbij zien komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2013, 16:52
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp budget iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.