Foaster: broodrooster-dock laadt twee iPhones tegelijk op

Foaster is een iPhone-dock in de vorm van een broodrooster, met plek voor twee iPhones.

FoasterDe Foaster is een dock voor je iPhone in de vorm van een simpel, klein broodrooster. Waar je normaal gesproken je boterham in zou stoppen, is in de Foaster plek voor je iPhone. En omdat het gebruikelijke broodrooster plek heeft voor twee stukken brood, is het met de dock ook mogelijk om twee iPhones tegelijkertijd van stroom te voorzien. Oplaadstations die meerdere iPhones tegelijk opladen zijn uiteraard niks nieuws. Dik vijf jaar geleden schreven we al over vergelijkbare docks voor de eerste iPhones. De Foaster combineert dit principe echter met een apart ontwerp.

iPhones aangesloten op de Foaster zijn voor ongeveer de helft bedekt, waardoor je enkel de tijd, de datum, het opgeladen percentage en een eerste paar notificaties kunt zien terwijl je iPhone oplaadt. De Foaster lijkt daarom vooral handig voor op je nachtkastje, als je de iPhones oplaadt terwijl je niet naar het scherm hoeft te kijken. De makers zeggen echter dat de Foaster vooral is ontworpen voor in de keuken.

Iedere Foaster maakt gebruik van twee door Apple gecertificeerde kabels. Dat is ook waarom de Foaster voor een relatief hoog bedrag wordt aangeboden op Kickstarter: vroege vogels moeten 79 dollar doneren om in aanmerking te komen voor het accessoire, waar nog eens 45 dollar aan verzendkosten bovenop komt. Zit je niet bij de eerste groep backers, dan moet je daar nog eens 10 dollar bovenop tellen. De makers wijzen er op dat de kabels alleen al 40 dollar kosten, waardoor de prijs van de dock zelf neerkomt op 39 dollar. De Foaster werkt met de iPhone 5, iPhone 5s en iPhone 5c.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2013, 11:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.