flitsmeister-icoon-groot

Flitsmeister is nu ook beschikbaar in België

De populaire verkeers-app Flitsmeister is vanaf vandaag ook in België te gebruiken. De app is daarom ook in het Frans en Engels beschikbaar.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

flitsmeister-icoon-groot De populaire auto-app Flitsmeister maakt de overstap naar België. De app houdt je tijdens het rijden op de hoogte van vertragingen, werkzaamheden en de locaties van mobiele flitspalen. Omdat België meertalig is, kun je de app nu ook in het Frans of Engels instellen. In 2010 deed Flitsmeister al eens een poging om België te veroveren. In maart 2015 zou deze nieuwe Belgische app van start gaan, maar het werd uiteindelijk iets later.

Update april 2017: Flitsmeister België is niet meer verkrijgbaar in de App Store. In plaats daarvan moet je de app Touring Mobilis downloaden, die door hetzelfde team wordt gemaakt. De link vind je onderaan dit artikel.

Flitsmeister België

Door Flitsmeister op te starten voordat je de weg opgaat, weet je precies wanneer er een flitser, file of trajectcontrole op je route ligt. Volgens Flitsmeister gebruiken al meer dan 800.000 Nederlanders de app. iCoyote, een soortgelijke app die al langer in België beschikbaar is, krijgt er met Flitsmeister dus een geduchte concurrent bij.

Meldingen van gebruikers en Flitsmeister-redactie

Flitsmeister kan je razendsnel van de meest actuele verkeersinformatie voorzien omdat gebruikers zelf meldingen kunnen versturen. Deze informatie wordt verder aangevuld door de redactie van Flitsmeister die onder meer uit bronnen als Rijkswaterstaat put.

Een speciale widget geeft je snelle informatie over de reis naar je werk of huis, en met de bijbehorende Apple Watch-app krijg je snelle meldingen op je pols binnen. In de instellingen van Flitsmeister is de app nu ook in het Engels of Frans in te stellen.

In een persbericht laat Flitsmeister weten dat uitbreiding naar andere landen ‘in een hoog tempo’ zal volgen. Het doel van de app is om zo snel mogelijk heel Europa te veroveren.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 05 april: Flitsmeister België is niet meer verkrijgbaar, daarom downloadlink naar Touring Mobilis toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2017, 14:53
Categorie Apps
Onderwerp flitsmeister

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.