Flipboard iPhone iPad iPhone 6

Flipboard aangepast voor grotere schermen

De nieuwsapp Flipboard is geoptimaliseerd voor de schermformaten van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Ook heeft de app een Safari-extensie.

Flipboard iPhone iPad iPhone 6De populaire nieuwsapp Flipboard is geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De applicatie waarin je nieuws in je eigen categorieën en favoriete websites leest, is ook stabieler geworden op iOS 8. De nieuwste update van Flipboard zorgt daarvoor. De applicatie benadrukt verder de vernieuwingen die bij de introductie van iOS 8 werden ingevoerd.

Zo heeft Flipboard een extensie vanuit bijvoorbeeld Safari, zodat je artikelen, afbeeldingen en video’s van websites direct door kan zetten naar Flipboard. De items die je doorplaatst zijn er niet alleen om zelf terug te lezen. Ze komen terecht in een van je magazines die je deelt met anderen. Flipboard raadt je in de update-omschrijving dan ook aan je eigen magazine te maken, zodat je anderen kan laten zien welke afbeeldingen, video’s en artikelen je de moeite waard vindt om te delen.

Flipboard geniet bijna 10.000 gebruikersbeoordelingen in de App Store. Toch lijkt het erop dat Flipboard een beetje uitontwikkeld is. De laatste grote toevoeging van de applicatie waren de magazines die je kon samenstellen en delen. Die werden geïntroduceerd in Flipboard 2.0, een update die alweer stamt uit maart 2013.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2014, 11:25
Categorie Apps
Onderwerpen flipboard, nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.