Fitbit Force krijgt nummerweergave

De Fitbit Force krijgt binnenkort nummerherkenning (Caller ID). Bij binnenkomende telefoontjes op de iPhone zie je wie er belt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

fitbit-force-blauwDe Fitbit Force zal binnenkort nummerweergave (Caller ID) tonen op het schermpje van de fitnessarmband. Als er een telefoongesprek binnenkomt op je iPhone, kun je meteen op je armband zien wie er belt. De functie is vergelijkbaar met de Pebble-smartwatch, die ook kan laten zien wie er belt.

Via een software-update komt de nieuwe functie in februari beschikbaar. Veel kun je er overigens niet mee. Je kunt niet de telefoon opnemen of het gesprek afwijzen – laat staan dat je via de Fitbit Force kunt terugpraten. Een nummer bellen is evenmin mogelijk. Wel opvallend: de nummerweergave werkt alleen op de iPhone, voorlopig niet op Android-toestellen.

De Fitbit Force is een fitnessarmband, vergelijkbaar met de Fitbit Flex en de . Er zit een OLED-display in en je kunt via Bluetooth 4.0 energiezuinig synchroniseren met je smartphone. Hij is verkrijgbaar in twee maten (small en large) en je kunt kiezen uit twee kleuren: zwart en blauwgrijs. Fitbit verkoopt de Force al sinds oktober 2013 via de eigen webshop, maar verzendt niet naar Europa. Je zult dus extra moeite moeten doen om met deze activiteitentracker te kunnen lopen.

fitbit-force-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2014, 13:42
Categorie Accessoires
Onderwerp fitbit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.