‘Fabrikant Scosche heeft al accessoires voor kleine dockconnector’

Fabrikant Scosche heeft al accessoires voor de nieuwe, kleine dockconnector gemaakt. Een muurlader en autolader kunnen ook micro-usb aan. Daarnaast is er een beschermende case.

scosche nieuwe dockDe bekende fabrikant Scosche is al begonnen met het maken van iPhone-accessoires met een kleinere dockconnector. Websites die foto’s van de nieuwe kabels en adapters online plaatsten, kregen het verzoek om de foto’s weer te verwijderen. De foto’s waren afkomstig van een anonieme tipgever en laten ook zien hoe een hoesje met opening voor de nieuwe dockconnector eruit komt te zien.

De syncABLE Pro is een muurlader en de reNUE Pro is een autolader, beide voorzien van een hulpstuk waarmee je een micro-usb-aansluiting kan omzetten naar de nieuwe Apple-connector. De laders zijn daardoor voor meerdere apparaten geschikt, ook voor Android-telefoons die vrijwel altijd via micro-usb worden opgeladen. Er zijn meerdere versies van de laders, elk met verschillende output. De kleinere dockconnector moet de huidige 30-pins connector vervangen. Foto’s van gelekte iPhone-onderdelen met de nieuwe connector zijn al online verschenen. Accessoiremakers zijn gedwongen hun assortiment tijdig aan te passen, zodat ze bij de lancering van de nieuwe iPhone klanten meteen iets te bieden hebben. Scosche zou ook al een beschermhoes ontwikkeld hebben, waarbij grote openingen zijn gemaakt voor de connector en de speaker. Hieronder is de case te zien in combinatie met een iPhone 4S (vandaar dat de openingen niet goed uitlijnen):

scosche case

Of de nieuwe dockconnector een 8- of 9-pins uitvoering is, moet nog blijken. De accessoires laten 8 aansluitpunten zien, maar in de code van iOS 6 zijn verwijzingen naar een 9-pins aansluiting gevonden. Hieronder is een iPhone 4S in combinatie met onderdelen van een vermoedelijke iPhone 5 te zien. Op 12 september weten we hopelijk meer.

iphone 5 vergelijking

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2012, 8:50
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen accessoire, dock connector, scosche

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.