F.lux past kleurtemperatuur van je iPhone-scherm aan (jailbreak)

F.lux past de kleurtemperatuur van je iPhone-scherm 's nachts automatisch aan, zodat het fijner is om hier naar te kijken. Je geeft zelf aan wat voor temperatuur de app moet gebruiken en hoe laat het nacht wordt.

F.luxIedereen die ‘s nachts wel eens zijn iPhone erbij heeft gepakt, weet hoe vervelend het kan zijn om door het scherm van de telefoon verblind te worden. Je iPhone-scherm voor het slapen dimmen helpt wel een beetje, maar de harde kleuren zijn niet erg fijn om te bekijken. De app F.lux biedt solaas voor jailbreakers: deze tweak laat je de kleurtemperatuur van je scherm aanpassen, waardoor het prettiger aan je ogen is om het scherm ‘s nachts te bekijken.

Vanuit het optiemenu van de tweak heb je de keuze uit een viertal kleurtemperaturen: gloeilamp, halogeen, fluorescent en kaarslicht. Alle vier maken de kleuren op het scherm zachter en fijner voor het oog, door onder andere de witte vlakken te vervangen door minder harde kleuren. Wanneer je de tweak hebt geïnstalleerd en ingesteld hoef je er niet meer naar om te kijken. De tweak past de schermkleurtemperatuur automatisch aan al naar gelang het tijdstip.

F.lux verscheen eerder al voor Windows, Mac OSX en Linux als gratis applicatie. Deze iPhone-versie is ook gratis te downloaden via Cydia.

Downloaden: F.lux (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2011, 22:04
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, nacht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.