ExstreamMac sluit deal voor speciale Transformers 2 iPhone-case (Update:Fake)

ExstreamMac heeft een deal weten te sluiten om hun hardcase te bundelen met een actiefiguurtje uit de film Transformers 2. Volgens marketingdirecteur Neil Harden zijn Transformers-fans voorspelbaar, dus deze Special Edition zal wel binnen een paar uur uitverkocht zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

FAKE Je kunt nooit te vroeg erbij zijn met merchandise. Exstream heeft alvast een deal gesloten om een speciale editie van hun hardcase te bundelen met een Transformers actiefiguurtje. De producten zullen alleen als set verkrijgbaar zijn, vanaf eind juni. De lancering valt samen met de verwachte lancering van iPhone 2.0, precies een jaar nadat de originele iPhone voor het eerst te koop was.

Onze excuses, maar dit bericht, afkomstig van iPhonesavior, is fake en door hen geschreven als satirische bijdrage. Na enig onderzoek blijkt het bedrijf XstreamMac niet te bestaan (een variant op het veel bekendere XtremeMac) en kunnen wij ook de genoemde Director of Marketing, Neil Harden, nergens terugvinden. We zijn er simpelweg ingestonken πŸ™

(For our English readers: this story has been retracted as fake. Please find the original (satirical) article at iPhoneSavior)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2008, 3:57
Categorie Accessoires
Onderwerp hardcase

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.