All Ears: iPhone-case met een oor op de achterkant

De All Ears iPhone-case wordt geleverd met zes verschillende plaatjes van oren. Door deze in de hardcase te steken, lijkt het alsof iemand je oor kan zien terwijl je aan het bellen bent.

All Ear iPhone-caseWil je liever niet dat anderen zien dat je aan het bellen bent? Je kunt de iPhone op handsfree zetten, maar de All Ears iPhone-case is een andere mogelijkheid om je belgedrag te verbloemen. Omdat de case een foto van een oor bevat, lijkt het net alsof iemand door je iPhone heen kan kijken om de rest van je hoofd te zien. Toegegeven: weinig mensen die er in zullen trappen. Maar het effect ziet er alsnog grappig uit.

De All Ears iPhone-case is verkrijgbaar met zes verschillende afbeeldingen van een oor, samen met een transparante hardcase om deze in te stoppen. De verschillende oren gebruiken niet alleen andere huids- en haarkleuren zodat je een optimale match kunt kiezen, maar bevatten ook wat kleine details: zo is er een gepunt oor, waardoor je op een elfje lijkt.

Er zijn twee varianten op de All Ears iPhone-case: een voor mannen en een ander voor vrouwen. De website Perpetual Kid verwacht dat de cases vanaf april 2012 verkocht zullen worden. Het is mogelijk om ze dan via deze website te bestellen en naar Nederland te versturen, maar wij raden je aan om nog iets langer op een Nederlandse leverancier te wachten. Perpetual Kid vraagt namelijk ongeveer 36 dollar aan verzendkosten, flink meer dan de $11,99 waar de case zelf voor verkocht zal worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2012, 11:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen hardcase, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.