iCorners beschermen de hoeken van je iPad

De iCorners plak je op de hoeken van je iPad, zodat hij beschermd is zonder het gebruik van een grote case.

iCorners iPad hoekenEen goede case beschermt je iPad, maar lang niet alle hoezen liggen zo fijn in de hand als de iPad’s aluminium behuizing. Kickstarter-project iCorners wil daarom het beste van twee werelden combineren: door deze vier beschermstukken op de hoeken van je iPad te plakken, ben je beschermd tegen mogelijke schade. Volgens de makers helpen de iCorners tegen valpartijen en krassen op de behuizing.


Hoeveel harde klappen de iCorners kunnen opvangen, is nog even de vraag. Wel zien we meteen hoe de iPad-hoekjes de behuizing beschermen tegen krassen: een liggende iPad wordt door de iCorners een klein beetje opgetild, waardoor hij minder snel in aanraking komt met bijvoorbeeld zandkorrels op een tafel.

Hoewel iCorners nieuw is, bestaat het idee toch al een tijdje. In 2010 schreven we al over de iBallz, een wat minder elegant ogend alternatief in de vorm van vier beschermballetjes. Op de iPhone kun je daarnaast de Radius gebruiken – al zitten deze beschermpunten aan elkaar verbonden.

Je kunt de iCorners bestellen door op Kickstarter minstens 19 dollar te doneren, plus 10 dollar verzendkosten. Ben je er vroeg bij, dan betaal je slechts 12 tot 15 dollar. De makers hopen minstens 10.000 dollar binnen een maand in te zamelen.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 mei 2014 om 19:00
Categorie
Accessoires

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.