PowerCup: iPad bevestigen aan bekerhouder van je auto

De Powercup is een hulpmiddel waarmee je een iPad kan bevestigen aan de bekerhouder van je auto. Hierdoor kun je onderweg navigatie-apps gebruiken.

PowerCupDe PowerCup is een iPad-standaard die je kunt bevestigen aan de bekerhouder van je auto, zodat je hem bijvoorbeeld kunt gebruiken om te navigeren in het verkeer. De standaard kan aangesloten worden op de sigarettenaansteker van je auto, waardoor de twee ingebouwde usb-poorten de iPad en bijvoorbeeld een iPhone van stroom voorzien.


De PowerCup lijkt handig als je apps zoals Navigon of TomTom gebruikt tijdens het autorijden, maar voor veel meer dan dat zouden wij hem niet durven te gebruiken. Zodra je achter het stuur zit is het immers verstandig om je ogen op de weg te houden.

Je kunt de PowerCup bestellen voor $69,95. Bestel je vanuit Nederland of België, dan moet je rekenen op ongeveer 24 dollar een verzendkosten. De Powercup kan gebruikt worden met de eerste generatie iPad, iPad 2 en derde generatie iPad. Ook de Samsung Galaxy Tab 10.1 past er in.

Dit is niet het eerste accessoire waarmee je de iPad kunt bevestigen in de bekerhouder van je auto. Eerder dit jaar verscheen ook de Stance, die met 28 dollar een stuk goedkoper is dan de PowerCup. Daar staat tegenover dat de Stance enkel een standaard is, terwijl je de PowerCup op je auto kunt aansluiten zodat je twee iDevices van stroom kunt voorzien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 september 2012 om 13:46
Categorie
Accessoires
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.