evernote-notitieboek-zakelijk

Evernote en Moleskine brengen zakelijke notitieboeken uit

Evernote en Moleskine hebben zakelijke notitieboeken aangekondigd. De Evernote Business Notebooks hebben een aparte sectie voor privékrabbels.

evernote-notitieboek-zakelijkEvernote en Moleskine lijken twee volkomen tegengestelde merken. Evernote kiest voor digitale notitieboeken, Moleskine voor papieren boekjes. Toch hebben beide bedrijven al een tijdlang een innige samenwerking, waarbij je handgeschreven notitieboekjes kunt digitaliseren. Nu is er een nieuwe serie notiieboeken verschenen, speciaal gericht op zakelijke gebruikers. In de Evernote Business Notebooks zijn de pagina’s ingedeeld in verschillende secties, zodat je niet meteen de hele pagina met anderen deelt.

Een snel gemaakte krabbel stuur je nu gericht naar bepaalde mensen. Onderin de pagina is ruimte om persoonlijke notities en schetsjes te maken, die je voor jezelf wilt houden. Het bovenste deel bevat de zakelijke notities, die je wilt delen met een collega of klant.

Heb je een pagina vastgelegd in Evernote, dan kun je aangeven of je de hele pagina of alleen het bovenste deel wilt delen met anderen. In vergelijking met de eerdere Evernote Smart Notebooks die in samenwerking met Moleskine werden gemaakt, heeft deze zakelijke editie een nieuw herinneringsicoontje bovenaan de pagina. Vink je dit aan, dan komt de notitie prominent in je takenlijst te staan.

evernote-business-notebook

Je kunt de nieuwe 240 pagina’s dikke Evernote Business Notebooks aanschaffen via de webwinkel van Evernote. De prijs is $33 per stuk en je zult vrienden uit de VS moeten inschakelen om de boekjes in handen te krijgen, want voorlopig wordt alleen verstuurd naar de VS, Canada en Japan. Die $33 is een behoorlijke prijs voor een simpel opschrijfboekje, waarbij het digitaliseren gebeurt met een vertrouwd hulpmiddel: de camera van je iPhone. Voordeel is overigens wel, dat Evernote de geschreven teksten daarna probeert te ontcijferen, zodat de complete teksten doorzoekbaar worden. Met Evernote voor iPhone en IPad kun je de nieuwe notitieboeken al fotograferen. De Android-app krijgt binnenkort een update voor deze nieuwe Evernote Business Notebooks.

Downloaden: Evernote (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2014, 17:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen evernote, moleskine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.