Concept: iPad Pro met magneetlader en vier camera’s

Een nieuw concept laat de iPad Pro met 12,9-inch-scherm, magneetlader, vier camera's voor Facetime en meer toevoegingen zien.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad Pro conceptHeel af en toe komen er verhalen voorbij over een iPad Pro, maar details over deze grotere iPad zijn tot nu toe zeer schaars. We weten eigenlijk alleen dat Apple een 12,9-inch-scherm overweegt, een idee dat we in vrij simpel concept eerder al uitgewerkt zagen worden. Maar een iPad Pro kan natuurlijk nog veel meer vernieuwingen met zich meebrengen. In een nieuw concept probeert Ramotion dit soort ideeën vorm te geven. De afbeeldingen laten een grotere iPad zien met een slimme laadkabel en maar liefst vier camera’s.

De behuizing van de iPad is in het concept ongeveer gelijk gebleven. De afbeeldingenreeks moet het daarom voornamelijk hebben van de bijgevoegde onderdelen die de iPad zijn pro-status moeten geven. De camera op de achterzijde zit verscholen achter het Apple-logo, terwijl er voorop drie camera’s zitten zodat je ongeacht je positie goed te zien bent in FaceTime. Deze drie camera’s zorgen er bovendien voor dat je 3D-video’s maakt waar een beller in kan rondkijken. De concepplaatjes tonen ook stevigere accessoires waarbij minder snel kabelbreuk moet voorkomen en een magnetische later met een indicatielampje zoals op de MacBook.

iPad Pro concept 1

iPad Pro concept 2

iPad Pro concept 3

iPad Pro concept 4

iPad Pro concept 5

iPad Pro concept 6

iPad Pro concept 7

Bovenstaande afbeeldingen zijn uiteraard puur ter inspiratie. Omdat er nog geen iPad Pro-onderdelen zijn gelekt, heeft de ontwerper zich enkel kunnen baseren op zijn eigen verbeelding. Dat maakt de afbeeldingen echter niet interessant: met slechts een paar simpele voorbeelden zien we wat een iPad Pro kan bieden naast een groot scherm en fikse specificaties. Het moet nog blijken wanneer de iPad Pro überhaupt wordt aangekondigd. De laatste geruchten wijzen op een iPad-onthulling later dit jaar, maar hierbij gaat het om upgrades voor de iPad mini en iPad Air.

Tipgever: Paulo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2014, 21:41
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.