Encore Music-icoon.

Encore Music klinkt elke muzikant als muziek in de oren

Wil je graag een band starten of inspiratie opdoen voor je eigen muzikale creativiteit? Dan is Encore Music misschien wat voor jou. In de app bekijk je allerlei muzikale video's en leg je contact met andere gebruikers.

Encore Music-icoon.Ben je een muzikant, maar heb je moeite met het vinden van de juiste mensen om samen muziek mee te maken? Met Encore Music doe je niet alleen de nodige muzikale inspiratie op, maar kun je ook contact leggen met andere muzikanten. Dankzij handige filteropties zoek je naar de juiste muzikale content.

Leer andere muzikanten kennen
Encore Music biedt een mooi overzicht van populaire video’s die door gebruikers geüpload zijn. Hierdoor doe je inspiratie op voor je eigen muzikale creativiteit. Je kunt in de app ook lokale muzikanten volgen en er contact mee leggen. Als er veel mensen in Nederland zijn die de app gaan gebruiken, is de Nearby-functie ook erg praktisch. Zo zie je snel of er gebruikers in de buurt zijn en kun je via de app eenvoudig contact leggen en misschien zelfs een eigen band starten.

Samen muziek maken in Encore Music. Samen muziek maken in Encore Music.

Je kunt in de app ook makkelijk filteren op allerlei muzikale opties. Ben je alleen geïnteresseerd in zangers en zangeressen, of wil je alleen video’s zien van één bepaald instrument, dan is dat dankzij de filters in Encore Music mogelijk. Hierdoor zoek je eenvoudig naar de juiste content die past bij jouw gekozen muzikale pad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2015, 12:29
Categorie Apps
Onderwerpen muziek, muziek maken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.