Eerste voorraad van 1,2 miljoen iPhones onderweg naar VS

De eerste lading iPhones is vanuit China verscheept naar de VS. Dat bevestigen twee bronnen: van MacRumors en C Technology. Het gaat om doosjes van de iPhone 5C.

iphone doosjesDe eerste voorraad iPhones is onderweg van China naar de VS, zo heeft de geruchtensite MacRumors gehoord van een betrouwbare bron. Ook zouden volgens C Technology gisteren al 1,2 miljoen stuks van de iPhone 5C zijn verscheept naar de VS. Dat is niet ongebruikelijk: de aankondiging van nieuwe iPhones is over een week, op 10 september en Apple wil zeker weten dat er voldoende voorraad is om de eigen Apple Stores, providers en retailpartners te voorzien van nieuwe iPhones.


Kijken we naar het verleden dan zou de verkoop anderhalve week na de aankondiging (op 20 september) beginnen in de VS en andere landen die in de eerste golf zitten zoals Frankrijk, Duitsland en Japan.

De afgelopen tijd hebben we veel foto’s gezien van iPhones in de verpakking, wat erop wijst dat in ieder geval een deel van de productie klaar is voor verzending richting de VS. Opvallend is dat we vooral doosjes hebben gezien van de iPhone 5C en niet van de iPhone 5S.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2013, 19:30
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.