Educatief simulatiespel Dinorama is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het spelletje Dinorama uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt de educatieve simulatiegame tijdelijk gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

DinoramaApple heeft het schattige simulatiespelletje Dinorama uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt het spel daarom tot en met donderdag 17 oktober gratis uit de App Store plukken. In Dinorama bouw je een eigen dierentuin gevuld met dinosauriërs, waarin je al snel tourgidsen moet aannemen en horeca-tentjes moet neerzetten. Het spel is met kinderen in het achterhoofd ontwikkeld en bevat daarom geen in-app aankopen of advertenties. De game voldoet dan ook aan de Amerikaanse Children’s Online Privacy Protection Act.

Dinorama probeert kinderen het één en ander of geld bij te brengen, maar we hebben het hier niet over een droge simulatiegame. Nagenoeg iedere handeling in de game is gekoppeld aan een simpele minigames waarbij je timing en reflexen worden getest.

Apple kiest vaak in de nacht van donderdag op vrijdag een nieuwe App van de Week. Het is daarom aannemelijk dat Dinorama de titel tot en met donderdag 17 oktober zal dragen, al kunnen we dat niet met absolute zekerheid zeggen. De game kan al eerder zijn prijskaartje terugkrijgen, of juist langer gratis worden aangeboden. Kijk altijd goed in de App Store of een actie nog geldt voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Dinorama (gratis, was €2,69, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Categorie Uncategorized
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.