iOS 4.3.2 nog steeds kwetsbaar voor untether-exploit (jailbreak)

Zojuist heeft Stefan Esser (alias i0n1c) bevestigd dat iOS 4.3.2 nog steeds kwetsbaar is voor zijn untether-exploit die op 4 april in de vorm van redsn0w en PwnageTool uit werd gebracht. De hacker geeft aan dat een untethered jailbreak in ieder geval niet voor aanstaande zondag verwacht hoef te worden.

iOS 4.3.2Zojuist heeft Stefan Esser (alias i0n1c) bevestigd dat iOS 4.3.2 nog steeds kwetsbaar is voor zijn untether-exploit die op 4 april in de vorm van redsn0w en PwnageTool uit werd gebracht. De hacker geeft aan dat een untethered jailbreak in ieder geval niet voor aanstaande zondag verwacht hoeft te worden.

Untether-exploit voor iOS 4.3.2

Met behulp van de untether-exploit van i0n1c kan de jailbreak van iOS 4.3.2 die op dit moment al tethered mogelijk is untethered gemaakt worden. Een untethered jailbreak wil zeggen dat je de iDevice niet met een computer hoeft te verbinden om deze opnieuw op te kunnen starten. Momenteel bevindt Stefan Esser zich in de Verenigde Staten en tot zondag zal zijn tijd grotendeels in het vliegtuig door worden gebracht. Mogelijk zal het vervolgens nog even duren voordat het iPhone Dev Team de untether-exploit in de jailbreaktools redsn0w en PwnageTool kan verwerken.

Uitgebreidere achtergrondinformatie kun je vinden in het artikel Jailbreaken van iOS 4.3.2: een overzicht van de (on)mogelijkheden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2011, 13:46
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 4, jailbreak, untethered

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.