BOx flesopener waarschuwt je vrienden als je een biertje opentrekt.

Deze flesopener waarschuwt vrienden als je een biertje opentrekt

De BOx-flesopener waarschuwt je vrienden als je een bierflesje opentrekt, zodat ze weten dat je in de stemming bent voor wat sociaal drinken.

BOx flesopener waarschuwt je vrienden als je een biertje opentrekt.

Biertje?” Voortaan hoef je het niet meer te vragen aan vrienden. Ze zien het vanzelf wel, als jij weer een biertje opentrekt. De BOx-flesopener stuurt een waarschuwing zodra jij een flesje opent.


BOx flesopener met app

Bier-flesopener met Wi-Fi

Het klinkt misschien als een belachelijk idee. Maar als je kijkt met hoeveel liefde en oog voor detail de BOx-flesopener gemaakt is, kom je misschien toch in de verleiding om er eentje te bestellen. Ruim 350 mensen gingen je voor en zorgden ervoor dat het Kickstarter-bedrag van 15.000 Zwitserse francs al gehaald is.

BOx flesopener: oog voor detail

Je kunt bij deze flesopener ervoor kiezen dat het bericht via Slack of Facebook Messenger wordt verstuurd. Dit zijn de twee berichtendiensten die BOx aanvankelijk zal ondersteunen. Later volgen er misschien nog meer.

BOx flesopener van hout

Wat ons wel wat zorgen baart is de aanwezigheid van een leaderboard, waarmee je kunt zien hoeveel flesjes je al hebt geopend. Boe! Drankzucht aanmoedigen is niet cool. Je kunt vrienden uitdagen en hoe meer punten je verzamelt, hoe meer levels je vrijspeelt. Daardoor kom je hoger in de ranglijsten te staan. Je kunt natuurlijk smokkelen door ook flesjes koffiemelk en cola met de BOx te openen.

Vind je het design van de BOx flesopener mooi, maar vind je het idee maar wat dom? Geen punt, je kunt voor 19 Zwitserse franc (€17) ook een model zonder technische snufjes aanschaffen. Wil je de versie met Wi-Fi-connectie, dan betaal je 22 Zwitserse franc (€19). Dat is een redelijke prijs voor een cadeautje. Je hebt ‘m dan rond september 2016 op de deurmat.

Bekijk ook

De beste apps voor bier en bierliefhebbers

Bieren beoordelen, proefnotities schrijven en bier met korting kopen. De beste iOS-apps voor wie bier van pils kan onderscheiden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 juni 2016 om 16:35
Onderwerp
Categorie
Accessoires
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.