easy-ten-icoon-groot

Easy Ten talencursus: 10 woordjes per dag leren

Met Easy Ten breid je iedere dag stap voor stap je buitenlandse woordenschat uit, zonder urenlang te studeren. Met 10 nieuwe woorden per dag leer je snel een taal op de Apple Watch of iPhone.

easy-ten-icoon-grootJe vocabulaire uitbreiden maar geen tijd voor een prijzige taalcursus? Met Easy Ten leer je tien buitenlandse woorden per dag, en je hoeft alleen maar naar je Apple Watch te kijken.

Easy Ten op je iPhone en Apple Watch maakt het een stuk toegankelijker om een nieuwe taal te leren, omdat je er slechts een paar minuten per dag mee bezig hoeft te zijn. En dankzij het kleine schermpje kun je je helemaal concentreren op dat ene woord. Maar niet getreurd als je alleen een iPhone hebt: ook daarop kun je Easy Ten gebruiken.

Kies de taal en jouw interesses

Voordat je begint kies je de taal die je wilt leren, waarbij je de keuze hebt uit Spaans, Portugees, Italiaans, Frans, Duits en Russisch. Ook kun je daar je moedertaal aangeven, al is er jammer genoeg nog geen optie om Nederlands te selecteren.

Om de taalcursus zo effectief mogelijk te maken, is het aan jou om in een lijst aan te vinken waar jouw interesses liggen, zodat Easy Ten zich aanpast. Zo leer je alleen de woorden die voor jou daadwerkelijk van pas komen.

Easy-Ten-Screenshot Easy-Ten-Screenshot02

Vanaf dat moment geeft de app je iedere dag tien woorden om te leren, die je zowel op je iPhone als je Apple Watch kunt bekijken. Bij ieder woord krijg je niet alleen de vertaling te zien, maar kun je ook een audiofragment afspelen om de uitspraak onder de knie te krijgen, en geeft de app je voorbeelden en zinnen waarin het woord goed van pas komt.

Lees ook: Vijf iOS apps met taalcursussen voor iPhone en iPad.

Om je talenknobbel nog een extra impuls te geven, voegt Easy Ten ook een spelelement toe door middel van een korte quiz, waarmee je jouw woordenschat direct kunt testen. De score die je hiermee haalt kun je vergelijken met je vrienden en andere mensen op een leaderboard.

Abonnement na zeven dagen

Easy Ten is gratis te downloaden en is de eerste zeven dagen gratis. Daarna moet je overstappen op een abonnement van €4,99 per maand, €14,99 per halfjaar of €19,99 per jaar. Als je er zeker van bent dat je de app jarenlang gaat gebruiken kun je het Unlimited-abonement overwegen voor €29,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2015, 11:14
Categorie Apps
Onderwerp taalcursus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.