pebble-time-horloges-rijtje

Pebble Time-app goedgekeurd door Apple

De Pebble Time-app is goedgekeurd, zodat bezitters van een Pebble Time hun smartwatch kunnen bedienen.

pebble-time-appPebbles nieuwe smartwatch wordt sinds een week opgestuurd naar de eerste Kickstarter-supporters, maar de bijbehorende app liet nog even op zich wachten. Die wachttijd is voorbij: de Pebble Time-app is per direct te downloaden en je kunt de smartwatch eindelijk gaan gebruiken. De makers van Pebble kwamen de afgelopen dagen in het nieuws, omdat de benodigde app nog niet was goedgekeurd. Maar de publiekscampagne die ze vervolgens startten, was niet helemaal terecht. Ze hadden zelf ook fouten gemaakt in het goedkeuringsproces rondom de app.

Onduidelijkheid over goedkeuring

Apple keurde de Pebble Time-app aanvankelijk goed, maar Pebble besloot vervolgens nog een update er tegenaan te gooien, om kleine fouten op te lossen. De reeds goedgekeurde app haalden ze weg uit de wachtrij en dat bleek achteraf niet zo slim. Omdat de nieuwe app langer nodig had om goedgekeurd te worden, zat het team met de handen in het haar. Of Apple nou moedwillig extra lang heeft gewacht met de goedkeuring, is een kwestie van speculeren. Maar feit is wel, dat ze de eerder ingediende app gewoon tijdig hadden goedgekeurd en dat dus niets de lancering van de Pebble Time in de weg had hoeven te staan.

pebble-time-steel-vs-apple-watch-edition

Nu dit obstakel uit de weg is, wordt het makkelijker kiezen tussen de Pebble Time en de Apple Watch, beide op de foto hierboven te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2015, 10:49
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen pebble, pebble time

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.