Drum-applicatie Drummer nu publiek beschikbaar

In het nieuwe nummer van iBand was Drummer al even te zien. Nu is het virtuele drumstel voor de iPhone ook te downloaden. Drummer is gemaakt door Moo Cow Music, dezelfde ontwikkelaars die achter de iPhone-piano Pianist (voorheen iAno) zitten. De drum-applicatie bestaat uit 15 knoppen en je kunt net als bij Pianist steeds maximaal […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Drummer nu publiek beschikbaarIn het nieuwe nummer van iBand was Drummer al even te zien. Nu is het virtuele drumstel voor de iPhone ook te downloaden. Drummer is gemaakt door Moo Cow Music, dezelfde ontwikkelaars die achter de iPhone-piano Pianist (voorheen iAno) zitten. De drum-applicatie bestaat uit 15 knoppen en je kunt net als bij Pianist steeds maximaal 5 knoppen/toetsen tegelijk aanslaan. Daarbij zie je net als op de piano een zichtbare feedback: een animatie, waardoor het lijkt alsof je daadwerkelijk een knop indrukt.

Je kunt met muziek meedrummen, je kunt eigen geluidssamples (Drum Kits) toevoegen en er zijn vijf audio-sets aanwezig: Rock, Dance, Jazz 1 & 2 en Electro. Installeren kan via de Touch Repo (http://www.touchrepo.com/repo.xml) in Installer.

Een uitgebreide gebruiksaanwijzing is online te vinden: Drummer.

Hieronder zie je in een filmpje nogmaals hoe je de applicatie kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 6:53
Categorie Apps
Onderwerpen drumkit, muziek, piano

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.