Dropbox neemt foto-app Bubbli over

Dropbox heeft de foto-app Bubbli overgenomen. Bubbli zal in Dropbox worden geïntegreerd volgens Bubbli.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Dropbox BubbliDropbox heeft de fotografie-app Bubbli overgenomen voor een niet nader genoemd bedrag. Met de app is het mogelijk om een fotobubbel te maken, waarmee je rondkijkt in een tweedimensionale afbeelding. Volgens de makers worden deze bubbels geïntegreerd in Dropbox. De Bubbli-app blijft in de App Store staan, zolang de bubbels nog niet in Dropbox zijn geïntegreerd.

Bubbli heeft de overname aangekondigd in een e-mail aan gebruikers. Hierin wordt het volgende gezegd over Dropbox-integratie:

We werken eraan om bubbel te integreren in Dropbox en houden jullie op de hoogte over onze voortgang. Tot dan kun je bubbels blijven maken zoals je dat tot nu toe ook deed!

Foto’s lijken voor Dropbox steeds belangrijker te worden. Naast Bubbli nam Dropbox in april ook foto-app Loom over. In diezelfde maand werd er bovendien een Carousel-app uitgebracht speciaal voor foto’s in Dropbox. Verwachting is dat Bubbli aan deze app zal worden toegevoegd.

Op het moment is Bubbli nog een vrij obscure app in de Nederlandse App Store: hij heeft slechts vijf recensies, en de laatste app-update van februari is nog geen één keer gerecenseerd. In de Amerikaanse App Store telt de app 191 recensies.

De meest spraakmakende Dropbox-overname op app-gebied was die van Mailbox, wat tevens iCulture’s App van het Jaar 2013 was.

Downloaden: bubbli (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:06
Categorie Apps
Onderwerp dropbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.